Handboek 18+

In 12 stappen je zaken goed geregeld én op orde. 
Niet meer zoeken, alle belangrijke papieren of wachtwoorden en informatie altijd bij de hand.


Kies voor alleen de tabladen en de losbladige inhoud, of bestel gelijk de handige ringband erbij zodat je nooit meer je papieren kwijt bent.Je zaken op orde!

Zodra je 18 wordt moet je opeens veel zaken zelf gaan regelen.
Je krijgt ook nieuwe verantwoordelijkheden.
Niet iedereen heeft hier evenveel talent voor en een chaotisch puber brein helpt ook niet echt...

Waar je allemaal aan moet denken om je zaakjes goed te regelen en te organiseren is best lastig te overzien. Ook hoe je alles het beste aanpakt is voor veel jongeren (en hun ouders) lang niet altijd duidelijk. En omdat je behoorlijk veel zaken in korte tijd op orde moet hebben vergeet je snel wat en waar je dingen ook al weer geregeld hebt. Dat is hartstikke irritant.

Niet eindeloos hoeven zoeken naar wachtwoorden, mailadressen of naar informatie op het chaotische internet of in een overvolle mailbox. Of er veel te laat achter komen dat je je ergens had moeten inschrijven of iets had moeten aanvragen. Nooit meer een contract of polis kwijt!  • Alle informatie én de papieren die je mogelijk nodig hebt vanaf je 18-de kan je in het Handboek18+ vinden en bewaren. 
  • Je vind er over alle relevante onderwerpen praktische stap voor stap handleidingen. Over wat er moet gebeuren en hoe je dat het beste doet. 
  • Je krijgt slimme tips van mensen die weten waar ze het over hebben. 
  • Bovendien leer je gelijk een praktische administratie op te zetten en krijg je goed overzicht én inzicht in al je financiën. 
  • En het is natuurlijk een lekkere besparing voor je portemonnee als je overzicht hebt op je inkomsten en uitgaven en alles dus op tijd betaald. 

Ieder jaar kun je een gratis update downloaden als er dingen veranderd zijn, en als je extra invulbladen nodig hebt kun je die ook altijd downloaden en zelf (laten) afdrukken. 


null